Krachtpatser

De krachtpatser in goederenvervoer

De Magnus goederenheffer is een onmisbare schakel in uw logistiek. Hij vervoert moeiteloos pallets, rolcontainers of andersoortige stukgoederen. Bovendien is de Magnus zodanig uitgevoerd dat ongelijkmatige belastingen mogelijk zijn. Deze goederenheffer kan worden toegepast in magazijn, bedrijfsloods en productieruimten. Afhankelijk van uw branche kan de Magnus worden aangepast aan bijvoorbeeld gebruik in de zuivelindustrie, chemische sector of een explosiegevaarlijke omgeving.


Zelfdragende staalconstructie

De Magnus goederenheffer is speciaal voor dergelijke locaties ontworpen. hij is flexibel toepasbaar. De Magnus is snel en eenvoudig te plaatsen, neemt relatief weinig ruimte in en is gemakkelijk in gebruik. De Magnus goederenheffer wordt standaard geleverd met een zelfdragende staalconstructie en kan worden geplaatst in een bouwkundige schacht. Door gebruik te maken van de Magnus goederenheffer heeft u de mogelijkheid om veilig, snel en betrouwbaar goederen te verplaatsen binnen uw eigen gebouw.


Veilig in gebruik

De Magnus goederenheffer is voorzien van een kettingsysteem, dat aan weerszijden van de cabine bevestigd is. De kettingen zijn zodanig opgehangen over de gehele schachthoogte, dat er geen verstoringen in de kettingloop kunnen optreden. Dankzij de overname¬besturing bij de schachttoegangen is hij gemakkelijk in gebruik. De installatie kan optioneel voor een geleidelijk starten en stoppen van de cabine worden uitgerust met een frequentieregeling. De frequentieregeling wordt dan ingebouwd in de machinekamerruimte boven in de schacht.


Krachtpatser met opties

De Magnus goederenheffer is ook, in beperkte uitvoering, leverbaar met een cabinebelasting van 2500 kg. Bij deze uitvoering zijn de normale aanvullende opties van toepassing, zoals personenbegeleiding en stootlijsten. Hiermee heeft Get Up Liften een stap vooruit gezet in standaardisatie van het leveringsprogramma en de vraag naar zwaardere cabinebelastingen in de logistieke sector.
Wilt u meer informatie over een liftoplossing voor uw bedrijf? Neem contact op. We helpen u graag vooruit!

Krachtpatsers en slimme helpers

Goederenheffers, heftafels en aanvullende constructies. Het zijn de onmisbare schakels in de logistiek van uw bedrijf of organisatie. Als zware vrachten, kleine en grote ladingen snel en moeiteloos naar een ander niveau moeten worden getild, zijn deze krachtpatsers en slimme helpers uw beste vriend.

Magnus Liften zorgt voor liftinstallaties die uw logistiek vloeiend laten verlopen. Een efficiënte en effectieve partner voor uw bedrijfsproces. Een krachtpatser of slimme helper op maat zogezegd.

Met de Magnus zet Magnus Liften een elektrische goederenheffer van formaat in de markt. Van tekening tot installatie leveren we u een 2 ton tillende goederenheffer die van aanpakken weet. Afhankelijk van uw branche en uw specifieke vervoersvraag passen we de Magnus natuurlijk desgewenst aan.

Magnus Liften is bovendien leverancier van diverse soorten heftafels en aanvullende constructies. Ook voor klein goederentransport bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren en instaleren horeca-, service- en dienstliften op maat voor uw onderneming of bedrijfspand.

MAATWERK IN GROOT EN klein GOEDERENVERVOER

___________________________________________________________________________________________

 

Zelfdragende staalconstructie

De Magnus goederenheffer is speciaal voor dergelijke locaties ontworpen. Hij is flexibel toepasbaar. De Magnus is snel en eenvoudig te plaatsen, neemt relatief weinig ruimte in en is gemakkelijk in gebruik. De Magnus goederenheffer wordt standaard geleverd met een zelfdragende staalconstructie en kan worden geplaatst in een bouwkundige schacht. Door gebruik te maken van de Magnus goederenheffer heeft u de mogelijkheid om veilig, snel en betrouwbaar goederen te verplaatsen binnen uw eigen gebouw.


Veilig in gebruik

De Magnus goederenheffer is voorzien van een kettingsysteem, dat aan weerszijden van de cabine bevestigd is. De kettingen zijn zodanig opgehangen over de gehele schachthoogte, dat er geen verstoringen in de kettingloop kunnen optreden. Dankzij de overnamebesturing bij de schachttoegangen is hij gemakkelijk in gebruik. De installatie kan optioneel worden uitgerust met een frequentieregeling. De frequentieregeling wordt dan ingebouwd in de machinekamerruimte boven in de schacht.


Krachtpatser met opties

De Magnus goederenheffer is ook, in beperkte uitvoering, leverbaar met een cabinebelasting van 2500 kg. Bij deze uitvoering zijn de normale aanvullende opties van toepassing, zoals personenbegeleiding en stootlijsten. Hiermee heeft Magnus een stap vooruit gezet naar zwaardere cabinebelastingen in de logistieke sector.
Wilt u meer informatie over een liftoplossing voor uw bedrijf? Neem contact op. We helpen u graag vooruit!

Levertijd

Doordat wij onze liften in eigen beheer produceren is het voor ons mogelijk om de lift in ca. 8 weken te leveren. Door de korte lijnen binnen ons bedrijf kunnen wij sneller schakelen. Ook dit is een voordeel wanneer u kiest voor Magnus Liften.

 

Magnus Liften - Hoofdweg 112 - 8166 AH  EMST